Cel mai emoționant moment din lume este când fetița mea îmi spune că mă iubește. Nu am întrebat-o niciodată, nu i-am cerut să-mi facă declarații, nu am încurajat-o să se exprime în acest fel pentru că iubirea nu se explică și nu se comandă. Ea se simte și se manifestă cum și când dorește ea. Dar e adevărat că eu îi spun cam de un milion de ori pe zi cât de mult o iubesc! Cumva, pe neașteptate, am început să simt două brațe care mă strâng tare-tare și cea mai minunată voce din lume îmi spune suav și delicat:

-Te iubesc, mami!

Ba mai mult, acest fenomen s-a extins și acum este expus și prin imagini. Nu pot identifica exact în ce împrejurări a învățat Ania să facă o inimă din degețele. Așa că acum ne arată inima ei și ne informează:

-Uite, mami, heart-imimioara! Ania te iubește!

Iubirea păpădiei nu este însă permanentă și constantă, am aflat. Uneori, când momentul de iubire se prelungește prea mult, fetițul îi pune capăt rapid:

-Gata cu iubitul, mami! Am rupt heart! și-și desface ghiduș degețelele din inimioara care se risipește în aer.

Sau atunci când îi interzic să facă ceva periculos și ea se supără îmbufnată, mă anunță că din nou că a rupt heart-ul cu mine.

Eu zâmbesc și o asigur că e în regulă, că poată să simtă cum dorește ea dar că iubirea mea pentru Ania este întreagă, nevătămată și nu poate fi ruptă niciodată. Râde smecherește și o zbughește la joacă.

Momentul cel mai drăgălaș are loc absolut spontan. Domnul tătic mă pupă sau mă îmbrățișează în timp ce fetițul este concentrată pe vreo activitate. Se oprește brusc și se repede spre noi:

-Stai așa acum! Așteaptă pe Ania! Și Ania iubește cu mami și cu tati!

O luăm în brațe și stăm așa toți trei strâns lipiți unul de altul în timp ce puica ne arată din degețele inimuca ei:

-Te iubesc, mami! Te iubesc, tati!

În acele momente mă simt cea mai familie din lume, cu degețele înnodate și iubire peste tot în jur!

Sursa foto: www.happy-teamdays.de

 

 

Cum iubește păpădia prin semne
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *