Scris în 20 octombrie 2014 

Ania vă flutură uşor mânuţa, din burtica mămicii, în semn de salut! E cam dezinteresată de cei din jur, puţin cam înţepată, mi se pare, dacă mă întrebaţi pe mine. Are universul ei şi prea puţin o interesează că suntem atâţia oameni îngrămădiţi în cabinetul doctorului, cu ochii măriţi şi aţintiţi pe imaginile ecografice, fără să clipim sau să respirăm prea mult că poate pierdem vreun semn de-al ei spre noi. Dar ea, nu, dragă, puţin se sinchiseşte. Ba chiar ne tratează cu fundul.

Maică-sa e disperată că există posibilitatea să nu-i placă să facă [maxbutton id=”14″]. Deja se visa probând rochiţe amândouă şi făcându-şi selfiuri toată ziua şi acum ea refuză să stea frumos la poza de ecograf!!!

Taică-su e în al nouă-lea cer de când a aflat că e fetiţă! Noi, cei din jur, zâmbim cu gândul la cât de exploatat şi manipulat va fi de fii-sa. Zâmbeşte şi el visător şi recunoaşte că o să-i facă toate capriciile că doar e “fata lu’ tata”.

Mama dezaprobă total acest tip de comportament, dar răsuflă uşurată că Ania îşi face treaba în burtică şi creşte sănătoasă, câştigă toate testele pe care nenea doctorul i le dă şi deşi are doar 141 de grame deocamdată şi astăzi a împlinit 16 săptămâni, e foarte puternică, face deja yoga cu mami ei în fiecare zi, ştie exerciţii de respiraţie şi de relaxare, a auzit de Qi Gong, ascultă cam toată muzica posibilă pentru că nu s-a hotărât încă ce preferinţe va avea, citeşte mult, se uită la filme, o ascultă cu indulgenţă pe mami cum îi povesteşte o grămadă de lucruri, unele total neinteresante, râde când tati se schimonoseşte la ea şi-o gâdilă cu pupici prin burtică!

Se mândreşte cu faptul că nu a făcut-o pe mami nici măcar o dată să vomite şi acum că e în trimestrul doi cu atât mai puţin o va face, deşi recunoaşte că e cam mofturoasă la mâncare, dar pe bune acum: o prinţesă delicată ca ea trebuie să fie atentă cu silueta!

Ştie că va fi frumoasă şi deşteaptă şi carismatică şi puternică şi sănătoasă şi iubită şi respectată şi sinceră să fiu o cam înţeleg că pare aşa, puţin încrezută! Face deja ceea ce părinţii ei îşi doresc cel mai mult de la ea: orice o face fericită!

 

 

Vis cu gust de Ania
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *