Pe lângă rolul de mamă, partener de joacă, bucătar personal și știutor de toate, se pare că Ania mi-a mai găsit unul, acela de vindecător și alinător de dureri, chiar și întârziate.

Fetițul face baie în cada mare cu multă spumă și vreo 56 de cățeluși din Patrulă, supravegheată îndeaproape de domnul tătic. Eu sunt cu treburile mele prin casă. Se aud tot felul de zgomote din baie, de la țipete, strigăte, grohăieli de porci și ciripituri până la hohote nestăvilite de râs. Eu, cu treburile mele prin casă. După vreo câteva minute merg să conving păpădia să iasă din cadă. Amuzat, Florin mă informează că puica s-a spălat singură cu săpun normal (la baia ei noi folosim Klorane), inclusiv în zona intimă, descoperind astfel efectul de usturime al săpunului. Fetițul urmărește cu mare atenție conversația noastră, rămânând cu un Chase suspendat în zbor. Dintr-o dată, se ridică în picioare, îmi arată locul afectat și începe instantaneu să plângă:

-Aaaaaaauuuuu, aaaaaaaauuuuuuu, mă doare, maaaaaaamiiii!!!

Iau zâmbind puiul în brațe și o alin.

Cum nu mai stăm așa de mult pe afară zilele acestea, o invităm pe Masha în casă. Fugim toate trei unele după altele, ne hârjonim, aruncăm cu mingi după Masha și o întărâtăm cu un elefant de pluș pe care aceasta, sare să-l muște voioasă. Nimerește însă, din greșeală, glezna păpădiei și o capsează nițeluș. Nu se vede urmă dar Ania suspină imediat în brațele mele. După vreo două ore, ne așezăm la masă. În așteptarea mâncării, Ania se joacă acum cu un nasture pe care și-l scapă în brațe. Atentă unde a căzut, descoperă o urmă abia perceptibilă pe glezna ei. Începe imediat să plângă, mult mai tare decât la nefericitul eveniment:

-Maaaaaaaaaaamiii, m-a mușcat Mashaaaaaaaaa!! Aaaaaaauuuuuuuuuuuuu, mă doare, maaaaaaamiiiii!!!

Se pare că am puteri miraculoase de vindecător și aportul meu este musai necesar, chiar dacă uneori ajunge mai târziu. Și micuța noastră drama queen se va asigura de fiecare dată că îl va primi, no matter what!

Sursa foto: themighty.com

 

Un vindecător cu puteri miraculoase
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *