Îmi amintesc de perioada când Ania nu era atrasă de jucării, preferând, în schimb, orice obiecte găsea la îndemână: chei, capace, linguri, telecomenzi, sticle, etc.

Nu mai e cazul acum! Nu să se joace cu chei, capace, linguri, telecomenzi, sticle, pentru că, în continuare e fascinată de ele, dar, pe lângă acestea, a descoperit plăcerea jucăriilor. Am început cu mașinuțe, mingi, obiecte ce stimulau simțul tactil și vizual (mai puțin cel auditiv la care e destul de pretențioasă), am trecut apoi la Patrula Cățelușilor, am trecut prin My Little Pony, Tom și Jerry și am ajuns, în sfârșit la supereroi.

Mda, nu mai căutăm acum (cu atâta înverșunare) pe Chase, Sky, Pinkie Pie, Rarity sau Fluttershy ci am început cu nebunia după Hulk, Spiderman, Batman, Superman, Ironman, Archer, Captain America, Captain Fury, Thor, Wonder Woman, etc.

Ai putea zice însă că i-a lăsat pe cei mai vechi în urmă dar te-ai înșela dacă ai privi în vreo dimineață ce strategii complexe au loc între Thor și Rubble care vor să o salveze de la dezastru pe Twilight Sparkle în timp ce Tom și Jerry se aleargă în jurul lor.

Ba pe alocuri mai apar și personaje secundare cum ar fi un dragon elastic ce vrea să se joace cu Hulk și se plânge apoi că acesta este prea nervos sau o pasăre flamingo de lemn care îl răpește pe Rocky cel cu lăbuța ridicată chiar de sub nasul lui Superman.

Dacă ar fi să mă iau după această perioadă, aș putea crede că păpădia va deveni când va fi mare colecționară. De câte ori primește câte o figurină o plasează lângă suratele ei din aceeași serie și îi enumeră celui care i-a adus cadoul ce personaje îi lipsesc și deci, ce altă treabă mai are de făcut.

O singură problemă avem însă. Ne cam lipsesc niște mâini. Cu atâtea jucării, e greu să le manevrezi pe toate deodată și slalomul printre ele ne cam dă dureri de cap și amețeli. În rest, we have the time of our lives!

Sursa foto: www.deviantart.com

 

 

Un nou capitol: supereroi printre jucării
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *