Este oficial: orașul nostru este în criză de jucării din Patrula Cățelușilor, My little pony, supereroi, Palace pets, etc. Aflat într-o situație fără ieșire, Dorin a trebuit să se reorienteze și să caute cadouri pentru pui din alte catogorii și, a început timid cu cea domestică: electrocasnicele. Despre blenderul achiziționat am povestit deja. A fost primit cu însuflețire de păpădia fericită că poate acum și ea să o ajute pe mami.

Emoții puternice am avut însă la apariția celui de-al doilea cadou al acestei categorii: un aspirator, pentru că, trebuie să recunoaștem, nici noi nu suntem mari fani ai acestuia. De la firimituri de pâine, boabele pisicii aruncate de fetiț pe jos să le găsească Masha când o trece pe la noi, semințe de mei căzute din colivia păsărilor, la bucăți de plastilină, șervețele risipite și rupte de păpădie și abțibilduri colorate, toate ne decorează covoarele. Din fericire pentru noi și pentru imaginea noastră, Ania l-a recunoscut imediat. Perfect, mi-am zis în sinea mea! Poate reușește fetițul să aducă puțină ordine și pe covoarele noastre.

Ca niște experți incontestabili, ne-am centrat și noi atenția asupra noii mașinării. Extrem de silențios și ușor în comparație cu fra-su mai mare, am aflat însă că nu prea ar dovedi cu adevărat dezastrul de pe podelele noastre. Surpriza și mai mare a apărut când am descoperit că micuțul aspirator vine la pachet cu o punguță plină cu biluțe minuscule de polistiren, cărora, cică, le-ar face față. Asta mai lipsea din decorul nostru terestru!

Vestea bună e că păpădia este în continuare fascinată de el. Vestea proastă e că după ce adună 3 biluțe de polistiren, pe restul le lasă în așteptare până i-o veni ei iar cheful de lucru. Așa că, vrem-nu vrem, zilele acestea, ne vedeți de dimineața până seara mânuind un aspirtaor micuț ce, la început, părea extrem de simpatic și prietenos!

Sursa foto: www.youtube.com

 

 

Un aspirator deghizat în masca prieteniei
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *