Unul dintre jocurile preferate de pe telefon ale Aniei este Talking Tom. Pentru cine nu este familiarizat cu acest concept, Tom este un pisoi haios și caraghios care are o mulțime de întrebuințări: îl poți hrăni și cu siguranță vei avea parte de un mic spectacol (fie că e vorba de un tort aniversar explodat în față, fie de un ardei iute ce te face să fugi mâncând pământul), Tom poate să zgârie ecranul telefonului fără a lăsa însă urme permanente, îi poți elibera gazele din intestine, toarce dacă îl mângâi sau cade dramatic atunci când îl lovești.

Cea mai atractivă caracteristică a lui este însă aceea că repetă după tine orice spui, cu o voce ușurel pițigăiată și amuzantă. Ania este îndrăgostită de el și-l poartă peste tot cu ea. Întreg cartierul va fi informat atunci când păpădia decide să-l trezească pe Tom din telefon pentru că vor fi țipete, hohote nesfârșite de râs, cântece voioase, povești despre lume și dragoste cu năbădăi. Ocazional, pentru a spori intensitatea emoțională și dramatică a reprezentației, Tom va fi lovit de garduri, asfalt, podea, pereți, mobilier sau orice altceva ar putea produce zgomote puternice și vesele. Cu acest prilej, doresc să vă recomand marca telefonului meu, care, deși (încă) imposibil de pronunțat pentru mine, Huawei, rezistă cu stoicism tuturor intemperiilor la care este supus. Cu un ecran crăpat de mai bine de jumătate de an, împodobit periodic cu plastilină, inclusiv în orificiile pe care le prezintă, zgâlțâit, aruncat, lovit, îmbăiat și încărcat cu toate aplicațiile și jocurile pământului, telefonul (odinioară al meu) refuză să capituleze.

Tom este un prieten atât de drag pentru fetiț încât va fi plimbat cu ea chiar și atunci când mânuțele sunt ocupate să țină ghidonul motoarelor ei sau când face ture nebunești pe scuterul-trotinetă din dotare. Ba mai mult, mai nou este și alintat (unde este Tomulică?) pentru a exprima iubirea ce i-o poartă în suflet. 

Odată cu Tom, au intrat în viața Aniei și prietenii acestuia (Angela, Ben, Hank și Ginger) însă niciunul nu reușește să ajungă la strălucirea pe care pisoiul năzdrăvan o exercită asupra păpădiei. 

N-o fi el prea creativ sau extrem de inteligent, dar ajută mult în dezvoltarea limbajului și garantează distracție de fiecare dată când este invocat. Dacă nu aveți un Tom pentru păpădiu, musai-musai instalați-l degrabă!

Sursa foto: www.androidweblog.com

 

 

Talking Tom and friends pentru păpădie
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *