După ce termini de vizionat câteva seriale mega-super-faine la rând (uneori a doua sau a treia oară) toate în aceeași temă, cum ar fi Hannibal, Sherlock, Dexter, se creează un soi de dependență care cu greu va putea fi satisfăcută de ceva nu la fel de extraordinar. Te trezești așadar navigând pe site-urile de profil după un serial senzațional pe care, cumva, ai reușit să-l ratezi.

După câteva încercări eșuate și vreo câteva episoade pilot irosite, dai peste The fall (Crimele din Belfast). Îți place mult Gillian Anderson (în special din Hannibal) așa că acorzi o șansă acestui show care, încet-încet, te prinde. Aceeași atmosferă sumbră pe care o căutai și care, cumva, reușește să te relaxeze.

Celălalt personaj principal e un tip drăguțel, destul de intens, care-și joacă bine partea. Pentru că nu-l cunoști, decizi să afli mai multe despre el pe IMDB, furnizorul tău de informații în materie de filme și seriale. Se intitulează Jamie Dornan, are doi ani în minus față de tine și e născut chiar în Belfast, Irlanda de Nord. N-are premii semnificative câștigate dar asta nu-l face să fie mai puțin bun.

Te uiți la celelalte filme ale lui și te bufnește râsul: probabil că ești ultima persoană care nu a văzut Fifty Shades of Grey. Afli cu această ocazie că a avut și două continuări, pe care, bineînțeles că nu le-ai văzut. Te enervează isteria creată în jurul unui film sau a unei cărți și, deși s-ar putea să îți placă, refuzi să le urmărești. Poate că ești snoabă, poate că ești doar ciudată în felul acesta sau poate ai îmbătrânit. În adolescență nu ai fi ratat un asemenea fenomen dar acum preferi să-l interpretezi în intimitate.

Așa că, Jamie Dornan, welcome to my life! Nu m-ai convins într-atât încât să văd și mai celebrele tale filme dar we’ll always have … The fall! 

Sursa foto: www.cliffnews.net

 

 

Seriale cu surprize neprevăzute
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *