În afară de citit, sunt pasionată de filme și seriale. Și când spun pasionată, mă refer la faptul că aș putea să stau o săptămână închisă în casă, uitându-mă la filme și seriale.

La început de an, în perioada Oscarurilor, sunt lipită de filmele care defilează țanțoșe pe-acolo. Acea perioadă are un gust aparte, diferit de orice altceva. E ca o sărbătoare, ca un Crăciun iernos. O aștepți tot anul, te gândești la ea și când o trăiești simți totul la intensitate maximă. Globurile de aur sunt un fel de Moș Nicolae, nu chiar atât de grandios dar care este un preludiu minunat pentru ce va urma. În rest, mă uit de câte ori mi se pare un trailer interesant sau când vreunul din regizorii mei preferați scoate câte-un film (Von Trier, Woody Allen, Almodovar, Tarantino, Scorsese). Sau când vreunul din actorii mei preferați mai apare în vreun film (Malkovich, Malkovich, Malkovich, Al Pacino, Streep, Nicholson, De Niro). Ok, recunosc! M-am uitat și la filmele lui Vin Diesel chit că nu sunt genul meu dar îmi place vocea foarte manly a lui. Serios, vocea îmi place!

Cu toate acestea, tot timpul anului mă uit mai mult la seriale. De ce? Pentru că sufăr de anxietate de separare și mi-e prea greu când filmele se termină atât de repede. Un serial rezistă pe lângă tine suficient timp cât să-ți devină prieten. Mă uit la filme și seriale, în general, când păpădia mea doarme și eu am puțin timp liber. Uneori mă prinde 12 noaptea și regret din suflet această decizie a doua zi, pe la 6 dimineața. Alteori se întâmplă să văd și în miezul zilei câte-un episod de 40 de minute. E drept că-l voi vedea în vreo cinci ore, dar măcar îl văd și pot spune cu mândrie că în acest timp mă joc și cu Ania, fac și de mâncare, strâng și jucării de prin cameră, scriu postări pentru blog sau alerg cu cățelușii prin curte.

Pun mai jos o listă cu prietenele mele seriale, (într-o ordine aleatorie) pe care le-am văzut cel puțin de două ori cap-coadă și despre care putem povesti oricând cu plăcere:

Crime, horror, mystery, thriller

1.Dexter

2.Criminal Minds

3.Prison Break

4.Lost

5.American Horror Story

6.Crossing Lines

7.Lie to me

8.The Mentalist

9.House of Cards

10.House M.D.

11.Hannibal

12.Desperate Housewives

13.Twin Peaks

14.Oz

Comedy:

1.Seinfeld

2.The middle

3.Sex And The City

4.The Big Bang Theory

5.Scrubs

6.Friends

7.Modern Family

8.Rules of Engagement

9.Two and a Half Men

10.How I Met Your Mother

Exact! Știu că sunt acum câțiva dintre voi picați pe spate de șoc și groază. Nu mă uit la Game of Thrones. Am încercat să mă uit dar nu am putut. L-am abandonat în momentul în care a murit personajul  lui Jason Momoa și nu a mai prezentat niciun interes pentru mine de-atunci.

Sursa foto: http://seriesparaassistironline.org

 

 

Filme și seriale de vânzare
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *