Ania are libertate totală asupra telefoanelor noastre și, poate, tocmai de aceea, nu i se par foarte interesante. Le folosește să-și ocupe timpul pe ele cu youtube-ul, atunci când e abia trezită din somn, nițeluș morocănoasă iar noi ne prezentăm a fi ocupați și le folosește cu interes atunci când vrea să-și manifeste una dintre activitățile ei preferate, pozatul. Fie că ne pozează pe noi, fie cățeii, fie jucăriile ei, fie vreun colț de masă sau de scaun, fie vreo scamă ciudată de pe covor, fie chiar pe ea însăși.

Sincer, eu o înțeleg pentru că, și pentru mine, în afară de funcția evidentă a comunicării, telefonul reprezintă tot un aparat de fotografiat.

Atunci când caut în telefon o poză anume însă, am de săpat printre vreo 600 de poze aproape identice, realizate de păpădie într-un interval remarcabil de timp, uneori chiar la nivelul secundelor, mai ceva ca un fotograf profesionist.

Câteodată, fetițul are chef să-și admire capodoperele și ne solicită prezența la o ședință de admirat pozatul ei, cum s-a întâmplat și în această seară.

Așa am dat peste niște poze autorealizate cu puica dezbrăcată. Le-am șters imediat pentru că nu doresc să avem în posesie așa ceva. Nu i-am făcut niciodată celebrele poze nud pe păturică și intenționăm să-i ținem departe de ochii tuturor, intimitățile ei. Oricât i-am încuraja și accepta aceste acte de exhibiționism ale ei, i-am explicat întotdeauna că ele trebuie să rămână în interiorul familiei. Este o regulă sfântă, menită să o țină pe ea în siguranță, la care nu a ripostat niciodată și pe care a acceptat-o ca atare.

Seara, însă, la culcare, a început să se revolte cu privire la recentul eveniment:

-Mami, dar de ce ai șters pozele cu Ania dezbrăcată?

-Pentru că nu vreau să existe nicio posibilitate ca altcineva, în afară de noi, să te vadă pe tine dezbrăcată.

-Dar de ce, mami? Ania e minunată și scumpă și când este dezbrăcată.

-Da, iubire! Ai dreptate! Tu ești perfectă cu totul! De aceea ne place când zburzi liberă prin casă. Dar fundul, penisul, vulva și, mai târziu, sânii, sunt zone intime ale noastre și nimeni nu și le arată oricui. M-ai văzut pe mine vreodată să umblu dezbrăcată în fața altcuiva, care nu face parte din familie?

-Nu!

-Vreau ca și tu să respecți aceeași regulă, mai ales acum cât ești micuță.

-Dar mami, eu vreau să fac poze minunate cu mine dezbrăcatăăăăă!!! îmi spune plângând supărată.

-Sufletul meu, când vei fi mare, vei putea face ce dorești tu, chiar și poze nud, dar până atunci, toți respectăm această regulă.

Acceptă această concesie în timp ce-și dă chilotul jos, pe care, de la atâta supărare, uitase să-l înlăture când s-a urcat în pat.

Imaginându-mi o sesiune foto gen Playboy, nițeluș amuzată, mă întreb dacă nu cumva tocmai și-a descoperit o nouă pasiune viitoare. Norocul meu este că am obținut o amânare desfășurării a ei și timp suficient pentru ca, fie eu să mă obișnuiesc cu această idee, fie ca păpădia să descopere alte pasiuni care merită a fi exploatate.

Sursa foto: shutterstock.com

Pledoarie pentru pozatul nud
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *