De ziua copilului am fost cu Ania să-și aleagă singură cadou. Dificilă misiune pentru că păpădia nu este ușor de mulțumit. Am plecat din primul magazin cu mâna goală, după ce a fost răscolit complet de fetiț, lăsând în urmă mulțimea de jucării nesatisfăcătoare. Puțin iritată și țâfnoasă, a intrat apoi în magazinul cu nr. 2 unde am aflat și noi ce își dorea exact: o Pinkie Pie ponei-sirenă. Între cele două a înflorit atunci pe loc o dragoste nețărmurită. 

Seara, la culcare, am dezvoltat un nou obicei, hrană pentru suflet de fetiț și de părinți: ghidată de mâna și vocea lui mami, Pinkie Pie povestește cu Ania despre aventurile de peste zi. E adorabilă! Teribil de serioasă, se apleacă duios spre ea, o bate ușurel pe umăr și începe tornada de cuvinte în timp ce execută și vreo 7 piruete, 5 rostogoliri peste cap și 15 sărituri în pat cu aterizare în fundic:

-Pinkie Pie, Pinkie Pie!!! Și am fost la găina și am șpeliat-o și am luat ouă găină și mami dus în casă și Masha cut pișu și condus mașina Auri și tati luat calul Ania și Dorin cut hopa-sus și sunat Ade și Milu și Mica (Miru și Mihnea) și Adi și Folin și aliciu (ariciul) școală acuma și Lili și Bubu zbulat cu avionul și Ialina căzut dințișol și Ania alegat cu Lulu și Lulu pupat Ania pe nas.

Ia o pauză și respiră adânc, în așteptare.

Pinkie Pie e teribil de impresionată de toate grozăviile povestite de păpădie. O întreabă apoi curioasă:

-Ania, am auzit că ai făcut baie în piscină astăzi!

-Daaaaaa, Pinkie Pie!! Ania cut baie și vântul bate și mami spune gata baia și Ania nu vlea și mami supălat și Ania tlistă. 

Se oprește puțin încruntată și se apleacă din nou ușor spre poneiul-sirenă:

-Pinkie Pie, cealtă pe mami! Spui nu-i voie mami supeli Ania!

Na, că mi-a trebuit mie să mă bag ca musca-n lapte în poveștile dintre fetiț și poneiul ei sirenă!

Sursa foto: http://mlp.wikia.com

 

 

Pinkie Pie face dreptate pentru fetiț
Tagged on:                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *