E adevărat că pregătirile au durat o săptămână întreagă, de dimineața până seara, cu drumuri la Șoimuș, curățenie în casă și în curte, spălat jucării, montat complex de joacă, planificat, organizat, elaborat, dar rezultatele au fost uimitoare: petrecerile păpădiei au fost magice, atât pentru noi, pentru invitați, dar mai ales pentru fetiț.

E atât de minunat atunci când ai prieteni de-o viață, oameni dragi pe care-i simți ai tăi, cu care vibrezi la aceleași frecvențe și, deși, puiuții voștri nu se văd atât de des cât ar trebui, îi simți că se conectează instantaneu, ca și cum ar fi fost făcuți să continuie o legătură aflată dincolo de limitele unei simple prietenii, un dans al sufletelor vesele, jucăușe și iubitoare.

Au fost zâmbete, au fost hohote de râs, a fost joacă, amintiri, planuri, cântece, dans, joacă, prieteni, familie, iubire, pitici pirați, aventuri, animăluțe, cadouri, bucurie și suflete pline. Până și vremea a ținut cu noi iar soarele ne-a zâmbit vesel și cald la amândouă petrecerile.

Din acest tablou perfect, au lipsit doar trei persoane dragi, Radu și Cris, plecați cu sărbătoarea lor de aniversare spre alte ținuturi și Diana, mătușa Aniei, ținută captivă de o conferință îndepărtată. Dar hei, acolo unde au încăput două petreceri, cine spune că nu ar fi loc de mai multe?! Poate așa, reușim să mai ținem timpul în loc, măcar pentru câteva clipe.

Am reușit să ne conectăm chiar și cu zări îndepărtare, iar păpădia a primit un cadou inedit prin alt omuleț de-al nostru, locul întâi la o competiție importantă de gimnastică: Felicitări, Maia! Ești grozavă și minunată! Te iubim! Distanța dintre Deva și Luxemburg a dispărut într-o secundă atunci când inimi dragi cântau împreună La mulți ani, Ania!

Familia noastră mare și frumoasă și-a celebrat mezina așa cum se face la noi: ca și cum un eveniment de importanță mondială, ce a reușit să schimbe un trei în patru, a răsărit într-o zi de de primăvară caldă, uimindu-ne pe toți cu miraculozitatea ei!

Uuuuuuf, a fost magic, a fost minunat, a fost emoționant, a fost perfect pentru sufletele noastre! Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi, oamenii noștri frumoși și iubiți! Vă iubim nemăsurat și vă mulțumim din suflet!

Petrecerile păpădiei magice și minunate
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *