În topul preferințelor de personaje animate ale păpădiei, rămân, conducând detașat, Patrula cățelușilor și My little pony, fiecare posesor a câte șase eroi principali plus o grămadă de altele secundare.

Oficial declar că suntem depășiți numeric cu mult de jucăriile ce le interpretează. Dacă ar avea loc o luptă pentru preluarea controlului asupra casei noastre, celebrele personaje nu ar trebui nici măcar să ridice un pai ca să ne cucerească definitiv.

Lăsând la o parte că sunt câte șase de fiecare parte, avem o multitudine de serii, multe incomplete pe motiv că nu le-am găsit spre achiziționare, după cum urmează:

-cățeluși cu avioane

-cățeluși cu bărci

-cățeluși cu mașini mari

-cățeluși cu mașini mici

-cățeluși cu skateboard

-cățeluși care-și mișcă lăbuțele și capul

-baby cățeluși

-cățeluși care chițăie când îi strângi

-cățeluși de pluș (mici și mari)

-ponei de pluș mici

-ponei de pluș mari

-ponei care cântă tâgâdâm-tâgâdâm

-ponei mici de plastic

-Twilight Sparkle cu buton

-Rarity cu rochie de sirenă

-Pinky Pie sirenă

-cărți cu cățeluși

-cărți cu ponei

-și multe altele care nu mai au loc în acest text

Fără să exagerez, cam jumătate de zi mi-o petrec fie aducându-i în curte păpădiei, pe rând, să nu-mi fie prea greu, personajele cerute, fie căutându-le pe sub mobilier sau colțișoare ascunse unde au dispărut.

În plus, de câte ori Dorin se lansează în vreo aventură de cumpărare a unui cadou pentru fetiț, eu voi primi celebrul telefon pentru consultanță:

-Îl are pe Chase ăla cu mașină mică în care este lipit?

-Da, pe ăla îl are dar vezi dacă nu-l găsești pe Zuma că îi lipsește din set.

În aceste condiții, veți înțelege probabil de ce uit frecvent chestiuni esențiale dar vă pot turui pe nerăsuflate, chiar trezită din somn, lista de căței și ponei posedată de păpădie. Ei reprezintă acum preocuparea mea principală. Ba mai mult, am devenit nițeluș obsesiv-compulsivă. Periodic fac inventarul cățeilor și poneilor. Unul din jocurile mele preferate a devenit catalogarea și aranjarea celebrelor personaje pe serii, mărimi și culori. Ferească Sfântu’ să dispară unul dintre ei că mă vor aștepta pe mine multe nopți nedormite de frământări, cugetări și gânduri negre despre locația posibilului evadat. Nu e tocmai ușor să ai în subordine o armată de personaje animate. Greutatea responsabilităților se poate uneori juca grav cu psihicul tău!

Sursa foto: www.blushery.com

 

 

Personaje animate și tulburări psihice asociate
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *