Ne-am izolat în casă din cauza epidemiei de gripă ce bântuie prin împrejurimile noastre. E minunat să trăiești în societate pentru că așa te dezvolți, ajungi să te cunoști mai bine, înveți și te relaxezi împreună cu prietenii dar uneori socializarea poate fi dăunătoare, mai ales în cazul unei păpădii al cărei organism nu are deocamdată puterea necesară să treacă prin gripă ca prin apă. Știu că este o credință populară cum că orice răceală sau virus crează anticorpi și de fapt, ajută copilul, în cazul nostru fetițul, să devină mai puternică, însă realitatea este că până în jurul vârstei de 3 ani, orice boală slăbește organismul puiului.

Voiam să-i facem analizele anuale ale păpădiei (un moment cu stres pentru mine, ca oricare altul ce implică plâns de fetiț) însă vom evita o perioadă spitalele și laboratoarele de analiză, până când gripa asta se satură de noi și decide să ne lase în pace.

Sunt conștientă că nu o putem proteja total pe Ania de virus și trebuie să ne bazăm mult și pe puterea organismului ei de a lupta contra invadatorilor dar dacă e ceva ce putem face, cu siguranță ne vom strădui să ne conformăm situației.

Ieșirile nostre se limitează acum doar la curte, plimbare prin cartier și vizite de joacă la Auri și Dorin, alimentație sănătoasă și variată, mult aer curat prin geamuri aerisite și multe hohote de râs, poate așa om reuși să ținem inamicul la distanță.

Nu ne socializam noi foarte mult nici înainte, însă acum suntem și mai scumpi la vedere. Așa că, până la o nouă îmbrățișare, noi vă vă trimitem virtual pupici nevirusați și vă dorim să vă mențineți sănătoși!

Sursa foto: http://studentblogs.le.ac.uk

 

 

O gripă ce iubește solitudinea
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *