Pentru că nu cred că știți, m-am gândit să vă ajut și pe voi să descoperiți ce simplă poate fi viața. S-a terminat de-acum cu probleme și bătăi de cap inutile. Aveți nevoie de ceva-orice pe lumea asta? Nu mai stați pe gânduri și plecați degrabă să le cumpărați de la magazinul magic. Cel puțin, asta este soluția păpădiei pentru orice mami sau tati sunt incapabili să rezolve atunci instantaneu pe loc.

A ros Masha nasul cățelului proaspăt primit cadou de la finuți? 

-Maaaaaami, spui tati cumpele nas Misha magaziii-iiin!!!!

Download-ează fetițul un joc pe telefon ce solicită insistent o sumă de bani pentru a putea fi continuat și îi explicați că este blocat?

-Taaaatiii, cumpeli bolocat magaziii-iiin!!!

Are puica nevoie urgentă de o pereche de aripi cu care să poată zbura pâna la balonul plin de heliu ce s-a lipit de tavan?

-Maaaamiii, cumpeli zbol banonu magaziii-iiin!!! 

Da, știu că-mi mulțumiți pentru acest pont magic pe care l-am primit la rândul meu, de la păpădie. Vă lipsește niște speranță, optimism, iubire, bucurie, noroc sau credință de prin casă? Dați fuguța la magazinul magic și achiziționați repejor cele necesare. Nu fiți pragmatici și lipsiți de metafore! Eu chiar cred că acest magazin există undeva, poate ascuns în plină vedere sau adânc înfipt în sufletul vostru. Căutați-l cu atenție!

Sursa foto: candra.deviantart.com

 

 

Magazinul magic ce hrănește visele
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *