Sâmbătă, 19 mai 2018, o zi intrată în istorie prin nunta regală britanică dintre Prințul Harry și aleasa lui, actrița Meghan Markle. Pentru noi însă o zi obișnuită de weekend: Flori se uită la cursele lui cu mașini sau motoare sau ceva cu viteză în timp ce verifică pe telefon rezultate sportive care îl interesează, eu pregătesc prânzul iar păpădia le face baie celor 147 de ponei pe care îi deține. Televizorul merge singur, de nebun, în fundalul acestui tablou, fâțâind încolo și încoace imagini de la celebrul eveniment.

În timp ce amestec în ceapa călită de pe aragaz, prind cu coada ochiului momentul când Meghan ajunge la capela St. George. Opresc focul și decid să împărtășesc cu fetițul aceste clipe istorice. O iau în brațe și-i arăt entuziasmată cum arată o prințesă de-adevăratelea (nu mă încurc în terminologii pentru că Ania oricum nu este interesată deocamdată de acest domeniu, așa că o iau de la bază). Admirăm amândouă cât e de frumoasă și ce rochie minunată are. Prinsă în elanul meu, păpădia stabilește imediat o legătura strânsă de afecțiune cu doamna de la televizor și mă îndeamnă serioasă:

-Hai, mami, sună plințesa să vină acasă la noi!

Mă uit la balta de apă ce tronează în mijlocul bucătăriei, la vasele murdare din chiuvetă și la plastilina împrăștiată peste tot și-mi zic: What the heck! Let’s do it!

Lansez pe această cale o invitație oficială ducesei de Sussex să vină în vizită la noi și să i se alăture fetițului în orice fel de joacă vor dori să întreprindă împreună. O avertizez însă în privința codului vestimentar: să-și ia ținută de scandal!

În paralel, se difuzează imagini cu reacțiile Prințului Harry la apariția alesei lui. Îi explic înduioșată Aniei:

-Uite, pui, acesta este prințul care acum se căsătorește cu prințesa Meghan! Vezi ce fericiți sunt amândoi?!

Păpădia se uită nițeluș încurcată la mine și mă corectează puțin nesigură de afirmațiile mele:

-Nu cled că plințul, mami! Cled că vecinul!!!

Mda, arunc din nou o privire spre dezastrul din bucătăria noastră și adevărul este că în acest moment, nu m-ar deranja foarte tare să locuim cu toții în Kensington Palace, ușă în ușă cu prințul și prințesa de la televizor.

Acest moment istoric a avut un sfârșit abrupt pentru noi, atunci când un cor gospel format din domni și doamne de culoare a început să performeze melodii lente, ceea ce este un deal breaker pentru păpădie ce preferă doar muzica zbânțuită și veselă:

-Hai, mami, schimbă tezorul! Cântă veselă acuma!

I-am lăsat astfel în urmă pe Meghan și pe Harry, să-și trăiască în intimitate acest moment unic din viața lor!

Sursa foto: www.delish.com

 

 

Invitație oficială lansată pentru Meghan Markle
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *