Se presupune că Game of Thrones este serialul cu cel mai mare succes, cel mai urmărit, cel mai popular, cel mai premiat. Pasionată fiind de acest domeniu (mă lipesc de ele, mă atașez, le respir zi și noapte, le caut neîncetat), sunt extrem de tolerantă cu filmele și serialele, acceptându-le în viața mea și pe cele mai slăbuțe, mai firave, mai superficiale, previzibile, fără substanță. Le găsesc un loc în viața mea și le îmbrățișez atunci când sunt obosită sau când am chef doar de puțină relaxare.

Ei bine, relația mea cu Game of Thrones a fost imposibilă, în ciuda eforturilor noastre de a fuziona. Și nu pot spune că nu am încercat să-i acord șanse peste șanse.

Am văzut prima serie chiar când a apărut și nu era încă toată isteria creată în jurul acestui serial. Am văzut cele 10 episoade curioasă, tolerantă, deschisă, așa cum faci când încerci să cunoști pe cineva nou în viața ta.

Ruptura s-a produs în momentul în care l-au omorât pe Jason Momoa. Nu ai cum să ucizi așa un bărbat!!! Frumos tare, cu un rol de sălbatic, de forță impresionantă, de putere dar care reușește să intre în contact și cu latura lui sensibilă. Ce-și doresc femeile să cucerească.

Ne-am luat atunci adio dar ne-am mai privit pe furiș, eu observându-i de la distanță succesul și review-urile, cunoscându-l prin ochii altora, învățând personaje și citate celebre, el furându-mi câte o clipă atenția prin televizorul ce fugea de la un canal la altul.

Game of Thrones a purces apoi la o fază de atac asupra mea atunci când a început o relație profundă și pasională cu domnul soț, printre altele, aproape un profan în acest domeniu al serialelor. Nu m-a deranjat, mai ales că înțeleg atracția lui Florin pentru cavaleri și dragonași.

Acum, când s-a terminat și isteria e în floare, am decis că nu sunt o pasionată adevărată dacă nu îi mai acord o șansă, de data această, eliberându-mă de subiectivismul meu în privința lui Momoa și privindu-l cu ochi necritici, într-o non-judecată totală.

Am rezistat mai puțin decât prima dată. Pe la episodul 6, relația noastră devenise mai mult din obligație, ca un angajament pe care nu vrei să-l încalci.

Poate că gusturile mele sunt mai diferite decât ale majorității. nu știu exact ce nu merge între noi, dar un lucru e sigur: acolo unde nu există chimie, nu poți forța lucrurile, oricât de determinat ai fi!

Sursa foto:
https://hbogo.ro/

Game of Thrones și relația tumultoasă
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *