Una dintre marile atracții ale Aniei când merge în vizită la nași, pe lângă drăgălelile, joaca și veselia de care are parte, este jucăria Furby pe care ei o au sau, cum o numește păpădia, bufnițuca Furby.

Pentru cine nu o cunoaște, Furby este o jucărie apărută inițial în 1998, care a creat senzație printre copii și nu numai. Generațiile de azi de Furby sunt mult îmbunătățite, dar merg cam pe aceleași principii ca atunci și încearcă cumva să substituie un animăluț mai răsărit: vorbește cu tine (în engleză), își cunoaște numele, îți răspunde la întrebări, râde, plânge, doarme, dansează, cântă, se enervează, are nevoie de mângâieri și de vorbe frumoase și, în funcție de cum îl tratezi, va dezvolta un anumit tip de personalitate predominantă. În plus, poți descărca pe telefoanele mai deștepte o aplicație Furby Boom prin care îți poți hrăni animăluțul, poți să-l îmbăiezi, să-l duci la pișu sau să-i faci o consultație medicală.

Ania este îndrăgostită până peste cap de Furby, după cum vă puteți probabil imagina, că doar nu are suficiente animăluțe reale cu care să se joace. Așadar, când am început cercetările cu privire la ce cadouri și-ar dori fetițul să primească pentru ziua ei, am primit un singur răspuns clar și răspicat: bufnițuca Furby. A fost nevoie să o sigurăm în nenumărate rânduri că va primi cu siguranță un Furby (de la nașii care se lansaseră deja în această provocare) dar că va primi mult mai multe cadouri dintre care poate alege.

Când, ajutată de nași, domnișoara Furby a sosit la noi, nu a mai fost lăsată deloc din brațele grijulii ale puicii. Seara, la culcare, obosită probabil de atâtea emoții, Furby a adormit într-o clipită, strâns lipită de pieptul păpădiei. Când însă s-a trezit la miezul nopții și a început să ciripească veselă pe limba ei, am constatat cu uimire și disconfort că nu are și un buton de oprire. Deh, nici măcar jucăriile deștepte nu sunt perfecte!

Sursa foto: www.emag.ro

Furby cea vorbăreață și păpădia iubitoare
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *