Povesteam zilele trecute despre cantitatea imensă de personaje din Patrula cățelușilor pe care o are Ania, de toate dimensiunile, formele și varinatele disponibile pe piață și cum mă aduce pe mine stocarea lor la un pas de nebunie.

La Sinaia, am plecat bineînțeles cu o mare parte din ei la pachet cu noi. Când toată familia făcea bagaje, am rugat-o pe fetiț să își facă și ea bagajul cu jucării. Pentru a micșora riscul de a pleca de acasă cu toată armata, i-am dat rucsacul ei galben să pună în el tot ce-și dorește și mai ales, doar cât încape acolo. Păpădia s-a conformat ascultătoare. Când rucsacul era deja plin, a mai încercat să îndese în el încă o mașină verde dar, după mai multe tentative nereușite și o mini criză de nervi, a renunțat. A făcut pa-pa restului de jucării, nu înainte de a mai apuca în grabă în mânuțe și un ponei măricel:

-Duce Ania în blațe pe Fluttershy, mami!

Cutreierând prin magazine, Anușca nu s-a putut abține să nu ne ceară și o serie completă de baby Patrula cățelușilor. Nu de pluș, că pe aia o avem. Mititei, de plastic de acestă dată.

Avem familie mare și frumoasă de care Ania este îndrăgostită până peste cap. Ne vedem des, vorbim mult și povestim de ei chiar și când nu sunt prezenți.

De aceea, nu ar trebui să vă mire dacă unul dintre jocurile preferate ale păpădiei, mai nou, se desfășoară astfel:

-Maaaami, adu toți-toți Patrula cățelușilor.

Îndeplinesc cuminte sarcina. Îi alege pe fiecare pe rând și începe să-i înșire, numindu-i:

-Mami-Chase, tati-Chase, Ania-baby-Chase, Auli-Chase, Dolin-Chase, Lili-Chase, Bubu-Chase, Ade-Chase, Folin-Chase, Mica-Chase, Milu-Chase, ariciul-lui-Milu-Chase, Diana-Chase, Ladu-Chase, Dalia-Chase, Ialina-Chase!

Trece apoi la Rubble, Zuma și așa mai departe. Îi așează fie potrivindu-i cu grijă să se țină de mânuțe, fie pe baby în brațe la mami sau la tati, fie pupându-se doi câte doi.

Mă bucur tare că are așa sentimente de atașament pentru toți ai ei și că simte căldura cu care este iubită. Familia are înțelesuri profunde pentru păpădie. Ce noroc totuși pe noi că avem așa o colecție mare de cățeluși. Altfel, cine știe cine ar fi putut rămâne nepupat și neîmbrățișat pe traseu!

Sursa foto: www.momsandcrafters.com

 

Familia cățelușilor pupați și îmbrățișați
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *