Domnișoara păpădie se află acum în perioada explorării identității sexuale, de care este extrem de interesată și care naște o mulțime de faze simpatice și haioase. 

Am aflat astfel că pentru fetiț, vârsta chiar nu are nicio importanță atunci când ne va întreba curioasă, referindu-se la o doamnă de 65 de ani:

-Mami, cum o cheamă pe fetița aceasta?

sau când va remarca amuzată:

-Uite ce ochelari are băiețelul! (băiețelul având, bineînțeles, în jur de 50 de ani).

La ritualul de seară despre care am mai povestit, ne cere să despicăm în genuri (feminin, masculin și neutru), orice concept care îi trece ei prin căpșor, ceea ce mi se pare firesc: înainte să i te adresezi unei buburuze, trebuie să știi dacă stai de vorbă cu o fetiță, un băiețel sau un amalgam din cele două.

Întâmplările stânjenitoare despre care am mai amintit în postările anterioare cu noi la magazin, făcând față cu brio privirilor primite în urma remarcilor Aniei referitoare la domnul din spatele nostru de la coadă: ”El e băiețel deci are penis!” sau ”Fetița are vulva ca Ania și ca mami!”, sunt deja la ordinea zilei și nu ne mai impresionează ca la început.

A apărut însă recent o noutate în această etapă, a cărei rădăcină nu o pot identifica exact, pentru că noi nu am vorbit niciodată de așa ceva. Nu știu așadar ce conexiuni a făcut Ania, însă cumva, ea a ajuns la o decizie personală: 

-Noi (și se referă la ea aici) nu iubim pe băieței, doar pe fetițe iubim!

Na-ți-o p-asta!

Fidelă acestui principiu, refuză adeseori să fie pupată, îmbrățișată sau drăgălită de oricine este purtător de penis, chiar dacă, din întâmplare, se găsește a fi chiar tăticul ei. Posibil să fie nevoia ei de a aparține și de a se integra complet tagmei feminine, posibil să fie altul mecanismul care a declanșat această reacție. Indiferent ce-o fi, noi îi respectăm alegerile. În calitate de mamă și de același gen cu al păpădiei, simt însă nevoia să o asigur constant:

-Tu poți iubi pe absolut oricine îți dorești, puiuț, dar să știi că tati și mami te iubesc cel mai mult din lume pe tine!

Ca urmare, puica a început să facă nițeluș concesii:

-Noi nu iubim pe băieței, doar pe fetițe și pe tati iubim noi!

Nici nu cred că își dorea domnul tătic să audă ceva mai mult de la ea!

Na de-aici, familie tradițională, că tot suntem în preajma referendumului! 😀

Sursa foto: www.littlethings.com

 

 

Explorarea identității sexuale și alegerile păpădiei
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *