Se pare că totuşi există un tipar pe care dacă-l respecţi întocmai, relația ta va fi una perfectă. Trebuie doar să găseşti doza potrivită de libertate pe care să i-o oferi celuilalt. Prea puţină nu e în regulă pentru că eşti obsedat, cicălitor, castrator, critic. Prea multă iar nu e ok pentru că atunci te doare-n spate de partenerul tău şi nu-l iubeşti cu adevărat.

Trebuie doar să stai cu liberţiometru lângă tine şi să deschizi valva exact atât cât este necesar pentru situaţia respectivă de viaţă.

Totul e extrem de simplu! Tâmpenia aia cu sentimentele, cu emoţiile, cu fii tu însuţi, cu iubeşte-te pe tine ca să-i poţi iubi pe ceilalţi, cu acceptarea celor din jur, cu trăieşte clipa, e depăşită. Relaţiile sunt acum o ştiinţă exactă în care, dacă urmezi pregătirea necesară, poţi deveni expert.

Când intri într-o relaţie nu mai eşti de capul tău. Ai mari responsabilităţi asupra celuilalt. Bunăstarea lui depinde de tine. Tu trebuie să decizi ce trebuie să fie făcut pentru binele celuilalt şi trebuie să faci aceste lucruri fără ca celălalt să se simtă manipulat, forţat, constrâns, subjugat.

Pe vremuri, erau naivi care credeau că fiecare face ce vrea cu viaţa lui, că dacă eu şi cu tine ne întâlnim şi ne placem, vom merge împreună mai departe, că fiecare e liber să se manifeste cum simte, că dacă nu-mi place ceva la celălalt îi voi spune şi că dacă vom întâlni lucruri pe care nu le vom putea accepta, nu se sfârşeşte lumea dacă drumurile noastre se separ.

Ei bine, acele vremuri sunt apuse. Acum puterea e la tine! Tu ai drept de decizie asupra vieţii tale, asupra vieţii celuilalt şi asupra relaţiei care se dezvoltă între voi.

E simplu ca bună-ziua! Aşa că, bărbat sau femeie, scutură-te de mentalităţi învechite, ia calul de frâie şi condu-ţi relația într-un loc minunat, fără de probleme, conflicte şi asumări inutile. Lasă leneveala libertăţii celuilalt deoparte şi apucă-te de treabă!

Fii însă cu mare băgare de seamă! With great power comes great responsibility! Ştim cu toţii cine va fi vinovat dacă relația voastră va eşua!

O perspectivă sumbră, incoloră, îngustă, iraţională şi plictisitoare  asupra relaţiilor, de prin pagini de minţi atotștiutoare adunată.

Sursa foto: https://thepreachersword.com

 

 

Eu, tu, ceilalți şi relația perfectă
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *