Printre multele jocuri pe care și le-a descărcat Ania pe telefonul meu, se găsesc unele care depășesc skill-urile unei păpădii de doi anișori. Înotând prin multitudinea de icoane haotice care-mi îmbogățeau ecranul, am decis că e sezonul pentru o curățenie generală. Nu-mi permit să șterg neavizat dacă nu cunosc istoria comună cu fetițul, așa că am început să probez jocurile.

Așa am dat peste un joc ce promitea că în 30 de secunde (sau mai mult, depinde ce variantă alegeai) unul dintre membrii Patrulei Cățelușilor te va suna să te pună la curent cu ultima lor misiune. Zis și făcut! Am setat timpul, am pus telefonul la dispoziția păpădiei și am așteptat. La momentul promis a început să sune exact Marshall pompierul. Nu vă pot descrie bucuria păpădiei când a văzut cine îi telefonează. Artificiile din 4 iulie sunt mic copil pe lângă strălucirea din ochișorii păpădiei. Mos Crăciun apărând în persoană nu cred că i-ar fi produs o surpriză mai mare unui copil care știe cine e Moș Crăciun. O ploaie în deșertul Sahara nu cred că s-ar fi bucurat de atâta apreciere.

-Maaaaaamiii, suntă (sună) Marshaaaaall!!! îmi strigă ea fericită.

-Păi răspunde-i, iubire!

Apasă pe icoana verde și vocile cățelușilor ei preferați încep să sporovăiască veseli din telefon. Îi ascultă cu atenție, serioasă. Când aceștia încep să se liniștească, cu telefonul în mână, fetițul le face o trecere în revistă a tuturor membrilor patrulei care au intrat în posesia ei. Îi prezintă pe cei 500 de Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma, Skye, Everest, Robodog și toate mijloacele lor de deplasare. Când cățelușii din telefon îi spun bye-bye, le face veselă cu mâna și închide telefonul. Îi privește nostalgică pe cei rămași acasă lângă ea. Îl strânge cu drag, zâmbind, la piept pe cel mai mare dintre Marshalli apoi se îndreaptă spre mine cu telefonul în mână:

-Mami, sunt(sun) Marshall!!!

Mă conformez oftând. Ne așteaptă o zi luuuuungăăă astăzi!!!

Sursa foto: http://paw-patrol.wikia.com

 

 

Eroul unui apel neașteptat
Tagged on:                                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *