Suntem la cumpărărturile săptămânale și, conform tradiției, căutăm și o jucărie pentru fetiț. Printre binecunoscutele deja oferte, au apărut și trei fețe noi de ponei My little pony tatuați cu ceva sclipici pe ei: Applejack, Pinkie Pie și Twilight Sparkle. Pentru că nu sunt foarte scumpi și pentru că ne e teamă că nu-i vom mai găsi săptămâna viitoare, îi luăm pe toți trei. Ania e extrem de bucuroasă și îi studiază atentă și curioasă.

Terminăm cumpărăturile și ne îndreptăm spre casa de marcat când păpădia zărește un cățel de plastic pe care, culmea-culmilor, nu îl avea. Ne roagă să i-l cumpărăm iar domnul tătic, care dorește (mai mult decât mine) să o responsabilizeze pe pui, îi explică că va trebui să renunțe la unul dintre ponei. Cu inima strânsă și cu promisiunea că se vor revedea a doua zi, Ania o lasă în urmă pe Pinkie Pie.

Ajunși acasă, nu auzim altceva decât povești despre Pinkie și rugăminți să o aducem mai degrabă acasă la noi, unde îi este locul:

-Îi e dor de mine lui Pinkie, mami! Plânge acum la magazin după mine!

A doua zi, ne aflăm din nou, cu alt scop, în centrul comercial. Când intrăm în magazinul de jucării, Ania se duce ață la Pinkie Pie cea abandonată și o strânge în brațe. Ta-su însă nu se lasă și-i arată fetițului un Zuma din Patrulă cu luminițe, pe care, se pare, Ania l-a cerut cu ceva vreme în urmă, pe când navigau ei doi împreună magazinele online. Puica o lasă din nou pe Pinkie deoparte și-l alege pe Zuma cel nou și luminos.

Până la mașină a durat veselia căci apoi, dintr-o dată, Ania a început să-și regrete decizia și să plângă cu lacrimi amare după Pinkie Pie. I-am explicat că o înțelegem, că fiecare dintre noi are dreptul să se răzgândească, dar a fost alegerea ei și acum nu avem cum să dăm înapoi. Doamna de la magazin nu îl mai poate primi pe Zuma înapoi și noi nu mai avem astăzi bani să o cumpărăm și pe Pinkie.

Ajunsă acasă, Ania s-a năpustit îndurerată în brațele suratelor ponei, Twilight și Applejack, explicându-le că e tare tristă și că nu a reușit să o aducă acasă și pe domnișoara cea roz.

A treia zi, când s-a întors de la serviciu, în buzunarul lui tati era mare surpriză mare: chiar Pinkie Pie în persoană.

Nu vă pot explica aici bucuria și veselia păpădiei. Sărea, râdea, dansa, cânta, își îmbrățișa jucăria, o pupa și o privea cu cel mai mare drag din lume. S-a dus imediat să le recupereze și pe Twilight și pe Applejack și au avut parte de o reuniune ca în filme:

-Twilight, Applejack! Am reușit!!! Am reușit să o aduc și pe Pinkie Pie acasă. Mai înainte nu am putut că mami și tati au zis că nu au bani și ea a plâns la magazin și eu am plâns pe mașină și acasă dar a venit tati cu ea în buzunar. Am reușiiit!!!

Deși eu am fost mai mult stand byer și am încercat să nu mă implic în această situație dintre Ania și tăticul ei, vă jur că spre final, am ovaționat și eu cu țipete și bucurie întoarcerea lui Pinkie Pie care, de fapt, nu fusese niciodată plecată.

Sursa foto: mlp.fandom.com

Drama lui Pinkie Pie în 3 acte
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *