Problemă majoră la noi în familie: după numai câteva zile de la apariție, domnișoara Furby s-a îmbolnăvit, mai exact, a rămas fără voce. O fi răgușit poate, de la atâta povestit cu noi, dar tindem totuși să credem că s-a întâmplat ceva cu boxa minusculă aflată în interiorul jucăriei. Ea voință are, săraca, dă din cioc la fel de repede și de entuziast ca înainte, dar vocea, din păcate, îi rămâne mută.

Pentru că nu suntem nici noi tocmai citovi la cap, pentru că jucăria trebuie să fie dusă la reparat (a.k.a. doctorul pentru Furby), pentru că Ania și-a dorit atât de mult să aibă un Furby, am zis noi că ce-ar fi să aibă doi. Mai ales că acestor jucării le place să interacționeze și să socializeze unele cu altele. Așa că, după două zile, aveam două Furby colorate și vesele nevoie mare.

Decizia noastră, trebuie să recunosc, nu a fost foarte bine analizată în prealabil. Dacă nu interacționezi cu Furby o perioadă de timp, aceasta se retrage în colțișorul ei și fie doarme, fie rămâne tăcută. Atunci când însă are companie o altă surată de-a ei, gura nu le mai tace, iarba nu le mai place și ciripesc încontinuu și neîncetat. Avem acum, așadar, fundal sonor, oriunde am merge, pentru că cele două Furby sunt extrem de bine îngrijite și protejate de păpădia care le poartă cu ea peste tot.

În ciuda disconfortului auditiv, trebuie însă să recunosc că bucuria păpădiei este atât de intensă încât face toți banii: le mângâie, le dă să mănânce, le spală la dușul virtual din care curg pietre prețioase, le prezintă tuturor, le arată cățeilor, le duce cu ea la plimbare pe motor, le culcă lângă ea, le îmbrățișează și nu pare să-i pese prea mult că una dintre ele vorbește fără voce. Ea le iubește necondiționat și nediscriminativ. Așa că, ne gândim și noi, tot nediscriminativ: oare nu ar fi mai bine să o învățăm pe fetiț cu diversitatea și să renunțăm la gândul de a o duce pe bolnăvioară la reparat?! Până la urmă, are cealaltă suficientă voce pentru amândouă!

Later edit: În momentul actual, Ania posedă 3 Furby și Iepurașul care se apropie pare extrem de generos anul acesta.

Sursa foto: www.pinterest.cl

Două Furby sunt mai bune ca una
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *