A sosit într-o după-masă de duminică, o apariție misterioasă, neașteptată, facilitată de Auri.

A fost primit cu brațele deschise, încurajat să se acomodeze cu noul mediu și să se simtă ca acasă. I-au fost prezentați toți membrii familiei, i s-a făcut ritualul de inițiere, a învățat cum decurg lucrurile la noi acasă. I s-au introdus noțiunile de pișu, caca, mâncare, jucat, dormit, curățenie. I s-a făcut o baie curativă și a fost întrebat despre viața lui premergătoare acestui moment.

Mai pe seară, a fost singurul care a fost invitat la o plimbare de onoare, alături de Auri, pe străduțele din cartier. Plimbarea a fost apoi prelungită cu o porție de joacă în curte, în ciuda temperaturii încă scăzute.

La intrarea în casă, ce precedea festivitatea cinei, a început tragedia: dispariția misterioasă a celui mai nou membru al familiei.

Suferința din glasul păpădiei a declanșat imediat activarea patrulei noastre speciale de detectivi specializați în dispariții misterioase. Au fost adunate în primul rând informațiile relevante: unde a fost ultima dată zărit: mami nu îl văzuse prin mâncarea pe care o pregătea acasă, dar Dorin își amintește că îl zărise, la un moment dat, conducând o basculantă. Auri i-a oferit, cu ceva timp în urmă, ocazia să admire priveliștea de pe pervaz, dar fetițul a sesizat imediat că îi este frig musafirului și l-a băgat degrabă în buzunar. Domnul tătic l-a zărit jucându-se vesel pe sub masa și scaunele din curte.

A fost răscolit fiecare colțișor al perimetrului dispariției, au fost scotocite buzunare, dezmembrate basculante, răsturnate mese și scaune. S-a greblat prin cutiile cu posesiunile puicii din curte, au fost întrebați cățeii, martori tăcuți ai incidentului, furnicile și avioanele de pe cer. S-a stabilit un time line al lanțului de evenimente, s-au făcut schimburi de personal, care nu mai avea resurse termice să continue cercetările.

În acest timp, păpădia se delecta în casă cu o banană și cu o porție de joacă împreună cu Masha, că doar nu e treaba ei, la trei ani, să-și amintească unde și-a lăsat prietenul. Are o echipă specială de detectivi care să rezolve acest caz.

În ciuda tuturor eforturilor noastre, căutările au rămas mute și surde, departe de a fi soluționate.

Lansăm un anunț, pe această cale: dacă cineva găsește cumva un ponei de cca 5 cm înălțime, intitulat Mr. Carrot Cake, galben, care, la momentul dispariției, purta un chipiu bizar pe cap și un corset plasticat de culoare albă, decorat cu un papion pompos, este rugat să îl înapoieze posesoarei de drept. Oferim recompensă generoasă, constând în pupici și îmbrățișări recunoscătoare.

Sursa foto: www.wndu.com

Dispariția misterioasă și patrula de detectivi
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *