În mini-vacanța noastră de la Sinaia, unii ar putea spune că am prins vreme urâtă. A plouat în fiecare zi până după-masa. Sigur că asta ne-a împiedicat planurile noastre de a ajunge în parc însă, din fericire, am avut activități destule dincolo de camera de hotel: socializat cu copii prin hotel, spațiul de joacă interior pus la dispoziția noastră, restaurant, terasă acoperită plus un centru spa minunat.

Cum termina tati cu prezența la conferință, cum apărea imediat și soarele pe cer și ne conducea în plimbare prin stațiune, pe la magazine sau pe terase cu papa bun. Ca să nu aibă timp să simtă oboseala, fetițul grijuliu se urca de-a calul la tati în spate, ca să poată admira priveliștea de la înălțime.

Cred totuși că cea mai mare distracție a fost la centrul spa, dotat cu 2 piscine mari (una dintre ele cu apă sărată), 2 jacuzzi cu ”balonașe” și două saune. Asta era partea acoperită pentru că încă ploua afară și nu am ajuns dincolo de ce ni se oferea aici. 

Nu am apucat să lăsăm halatele, prosoapele și papucii pe șezlong că păpădia ne trăgea deja de mână să intrăm în ”apa mare”. Fetițul, ținut bine de tătic, a început să sară ca o broscuță până m-a văzut pe mine cum înotam liberă în jurul lor. A decis atunci că dorește niște cursuri de înot. Extrem de serioasă, susținută de subraț de tati, a performat apoi mișcări demne de sirena ei Pinkie Pie, cu brațele ce împingeau elegant apa și piciorușe care stropeau tot în jur. După cinci minute a cerut să ne mutăm în cealaltă piscină, apoi în cele două jacuzzi, apoi de la capăt. Atât de fascinată a fost de cursul ei de înot cu tati încât nici nu mi-a obervat absența când m-am strecurat 10 minute în sauna pe care de cel puțin patru ani, nu o mai văzusem la față. 

Pentru că în curând urmează o excursie la băile termale de la Gyula, despre care i-am tot povestit, când a sosit timpul să ne retragem în cameră, a fost foarte cooperantă:

-Gata cu piscina mare, mami! Gata cu Sinaia! Acuma melgem la Gyula!

 

 

Cursuri de înot pentru păpădie
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *