În fiecare dimineață când suntem acasă, după ce fac sport, urmează ritualul cântăririi, performat cu ajutorul platformei Wii. Introduc cd-ul cu Wii Fit Plus în consolă, pornesc televizorul pe frecvența acestuia, așez placa de echilibru și mă așez cuminte pe ea. Asta și pentru că măsurătorile ei sunt exacte și în acord cu transformările corpului, dar și pentru că e mai simpatic să ți se spună o vorbă drăguță, să porți o conversație amabilă cu personajul din televizor, care mereu se bucură că te vede:

-Hei, bine ai revenit! E a 1638846 oară când ne întâlnim de când ne-am cunoscut. Îmi place de tine că ești ambițioasă! Mda, te-ai îngrășat 200 de grame dar să știi că ești în parametrii normalului. Ce s-a întâmplat: ai mâncat prea mult sau suferi de vreo indigestie? Te pot ajuta cu un sfat?

Printre caracterele personalizate de la Wii, pe lângă Mădă, Ania, Flori, Ade și Miruna, adică cei care au petrecut suficient timp cu acest joc Nintendo, moștenire de la Miru, de când era micuță, a rămas și un personaj cățel, intitulat Flufy.

Bucuria păpădiei, pentru că, de ceva vreme de când l-a descoperit, i-a trecut fascinația de a se cântări alături de mami prin personajul ei și insistă să fie măsurată în calitate de cățel, adicătelea de domnul Flufy.

Selectăm cățelul, fetițul se așează cuminte în patru lăbuțe, cu limba scoasă de-un cot afară, așteaptă cuminte să primească aprobarea și se urcă atentă pe placa de echilibru. Wii-ul o măsoară cuminte și-i oferă rezultate alături de o ștampilă lăbuță pe care să o așeze ea în calendar la ziua respectivă.

Se întoarce apoi victorioasă spre mine și-mi spune încântată:

-Ai văzut, mami? Wii-ul acesta chiar m-a crezut că sunt cățeluș!

Putem astfel afirma cu siguranță că printre preocupările noastre de dimineață se numără acum și cântăritul cățelușilor. Reali, imaginari sau mimați, după cum preferă fiecare.

Sursa foto: nintendo.fandom.com

Cum poți să te (mai) joci cu platforma Wii
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *