Sunt norocită cu o mulțime de femei frumoase în viața mea: tinere, înțelepte, puternice, sensibile, vulcanice, așezate, copilăroase, posesive, alintate, echilibrate, curioase, pacifiste, sofisticate, reale, creative, inovatoare, sincere, pasionale, optimiste, vesele, melancolice, geloase, delicate, ambițioase, inteligente, generoase, care renasc mereu în ființe remarcabile, care cad și se ridică în ritmul vieții ăsteia minunate, care-mi dau exemple peste exemple din care învăț neîncetat, care mă bucură, mă împlinesc și mă fac mereu să fiu mândră de ele, femei care aduc întotdeauna un strop de magie în viața mea!

Mai presus de oricine, însă, 8 Martie este despre mami! Ea se înalță deasupra tuturor, primul meu model de femeie, primul meu protector, prima în care am avut încredere deplină și căreia i-am simțit iubirea revărsată asupra mea! La mulți ani, mami!

8 Martie al meu e despre sor-mea, care rezonează cu sufletul meu de parcă am fi două picături identice din aceeași părinți! La mulți ani, Ade!

8 Martie al meu este despre mama soacra și cumnata mea, două femei puternice pe care, deși îmi sunt familie doar de 16 ani, le simt că au fost în viața mea de când mă știu eu pe lume! La mulți ani, mama Lili! La mulți ani, Diana!

8 Martie al meu este despre nepoatele mele de care sunt extrem de mândră și care, privindu-le cum cresc, îmi întăresc speranța într-un viitor cel puțin la fel de bun ca prezentul! La mulți ani, Miru! La mulți ani, Daria! La mulți ani, Iarina!

8 Martie al meu este despre nașa noastră care-i mereu o rază caldă în viața noastră și care ni s-a lipit de suflet iremediabil! La mulți ani, Celina!

Cel mai drăgălaș 8 Martie al meu dintre toate merge însă spre păpădia mea, care mi-a făcut onoarea să se nască fetiță și pe care o admir, o respect și o iubesc mai mult decât pe orice ființă din acest Univers! La mulți ani, Ania!

La mulți ani, femei frumoase, vouă tuturor!

Sursa foto: www.bintang.com

 

 

Cine-i acest 8 Martie al meu?
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *