Se apropie ziua păpădiei. Cu acest prilej, începem pregătirile pentru organizarea petrecerii. Până acum, în afară de aniversarea de la 1 an când am făcut mare chef, ziua fetițului a fost serbată la Gyula cu bunicii. Anul acesta însă avem în plan o nouă petrecere. Ceea ce nu este tocmai așa simplu cum ar putea părea.

Suntem o familie mare iar legăturile dintre noi sunt extrem de strânse. Ne bucurăm să fim împreună cu sau fără vreun prilej special. O așa sărbătoare mare cum este aniversarea de patru anișori a Aniei ne va uni pe toți, cu siguranță. Ce înseamnă toți? Păi am fi cam așa:

Noi trei la care se adaugă cei patru bunici veseli și voioși. Dada, mătușa lui Florin, de-abia așteaptă să ne revedem. Surorile noastre vin în tandem cu cei doi soți și cei patru verișori, câte doi de căciulă. Pentru că domnișoarele cele mari și adolescente, Miru și Daria, posedă acum prieteni, vor fi și ei invitați să ni se alăture. Un calcul simplu ne arată că am ajuns la numărul 18 cu invitații. Deocamdată.

Familie înseamnă pentru noi și finii și nașii de care ne-am legat viețile. Așadar, cei doi nași împreună cu moașa păpădiei vor fi cu siguranță prezenți. Cu finii ne-am oficializat relațiile după ani buni de prietenie strânsă și, deși unii dintre ei sunt răspândiți prin lume și ar putea întâmpina dificultăți în a ni se alătura, noi tot le vom adresa chemarea noastră: Teresa, Iulia și Cevi (domiciliați momentan în Franța), Maia, Ada și Călin (Luxemburg), Eva, Ioana și Sergiu (Cluj-Napoca), Tudor, Isa și Cristi (Sibiu), Adriana și cele trei fete ale ei (din fericire, Deva). Și uite așa, am ajuns cu număratul la 37.

Bineînțeles că nu putem să uităm și de prietenii păpădiei, în afara celor enumerați mai sus: Radu și mămica lui, Cris (de care puica este legată încă de la nașterea care îi desparte doar cu o zi), Ioana și Valentina, alături de părinții lor (ce se întrec mereu care să o distreze mai bine pe fetiț) și Luca alături de Irina și Marius, prieteni calzi și jucăuși.

Și uite așa, ne-am putea afla în situația de a căuta spre închiriere o sală potrivită pentru un botez micuț. Cum însă Ania noastră, nu-i o fată ca oricare, anul acesta cred că va avea parte de două petreceri, în curte, printre căței, animăluțe, soare, jucării, veselie, zâmbete și oameni iubiți.

No fi simplu să ne adunăm cu toții la un loc dar nici nu ne-am dori să fie nicicum altcumva. Tare mândri suntem de această bogăție a noastră și sperăm din suflet să ni-i țină Dumnezeu pe toți sănătoși, veseli și iubitori, cel puțin până când om începe să facem planuri de petreceri distractive pentru puiuți de păpădie veselă!

Sursa foto: ro.pinterest.com

Botez cu veselie de ziua păpădiei
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *